Mögel på vindar – ett allt vanligare problem

På grund av allt fuktigare klimat, med större svängningar mellan höga och låga temperaturer, ökar problem med mögel på vindar och i krypgrunder.
GT Bygg i Degerfors har satsat på utbildning och utrustning för att kunna sanera och förebygga problem.

– Man märker en ökad efterfrågan på den här typen av tjänster över hela landet. Vi ser det som ett bra komplement till våra övriga tjänster, säger Rikard Eriksson.
GT Bygg, som grundades för över 40 år sedan, jobbar med byggnadskonstruktioner, men också med olika typer av grävjobb och dränering. Nu har man alltså en tredje verksamhet i firman.
– Vi jobbar med ett koncept från Trygghetsvakten där man först sanerar och sedan ser till att vinden eller krypgrunden får bra ventilation. Man skapar också anpassad temperering av luften för att jämna ut de temperaturskillnader som annars ger kondensfukt, säger han.

40 års erfarenehet

Företaget startades 1977 och har sedan dess varit involverade i otaliga byggprojekt runtom Degerfors. Vi värnar om kvalitet och att du som kund är nöjd med vår insats. Kvalitet för oss handlar också om det som finns runtomkring ett byggprojekt, som etik, miljö och god arbetsmiljö.

Mer om oss