Köksrenovering

Köket är ett av de rum där familjen ofta samlas och vi spenderar mycket tid. Ett trivsamt kök gör hela upplevelsen ännu trevligare. GT Bygg har lång erfarenhet av att utföra köksrenovering. Vi kan hjälpa dig med köksrenovering i Degerfors och Karlskoga med omnejd. Oss kan du anlita både för att renovera det befintliga köket eller för byte av kök.

Planera ett nytt kök

Står du inför att anlita hantverkare till köksrenovering är du varmt välkommen att kontakta oss. Har du planerat ditt kök kan vi komma med tips och råd på hur du kan maximera ditt kök på bästa sätt. Det kan vara smarta lösningar som ger mer förvaring eller detaljer som maximerar kökets funktion på bästa sätt. Ta dig tid att planera köket noggrant så det blir exakt som du vill ha.

Planera själv eller ta hjälp

Planera ett kök själv eller ta hjälp i planeringen, det är lätt att stirra sig blind på det gamla köket och inte se de möjligheter som finns i rummet. Bara för att spisen stod på ett ställe tidigare behöver det inte betyda att den måste stå på samma ställe när köket byggs upp på nytt.

Renovera eller byta ut

Står du inför en köksrenovering behöver du först landa i om det gamla köket ska renoveras eller om det ska bytas ut helt. Ett befintligt kök kan bli som nytt om köksluckorna fräschas upp. Då kan den gamla färgen slipas bort, ett lager av ny färg målas på och handtagen kan bytas ut. Små detaljer som ger en ny upplevelse i köket. Ska köket bytas ut helt river vi ut det gamla och monterar in det nya.

Platsbyggt kök

Anlita hantverkare från GT Bygg för att montera in ett färdigt kök eller låt oss bygga ett platsbyggt kök. Det platsbyggda köket är då helt unikt och anpassat för just ditt kök. Passar extra bra om köket kräver speciella lösningar i form av dimensioner. Vi kan bygga små och stora kök som passar in i ditt hem.

Smarta lösningar

I ett kök är det många saker som ska få plats och det kan ofta kännas som att skåpen inte räcker till. Idag finns det otroligt många smarta lösningar för dig som vill renovera ditt kök. Ett tips är att kolla på olika tillverkare och vad de kan erbjuda, allt från utdragbara lådor i skafferiet till ställ som snurrar med kastruller. Du kan sedan välja de delar som passar bäst in i ditt kök. Genom att hämta inspiration blir det även lättare för oss på GT Bygg att renovera och skapa det kök du drömmer om.

Ett unikt kök

När kunder frågar vad det viktigaste i ett kök är svarar vi att du trivs. Det är du som ska leva och bo i köket, därför är det du som ska bestämma färger och former. I ett kök blir det många val, allt mellan golv och tak där det handlar om olika färger och former. Skapa kök att trivas i under många härliga middagar.

Korta fakta
  • Kreditvärdiga
  • 30 års erfarenhet
  • Utbildad personal
  • Kompetens inom mark och sanering
  • Våtrumsbehörighet

40 års erfarenehet

Företaget startades 1977 och har sedan dess varit involverade i otaliga byggprojekt runtom Degerfors. Vi värnar om kvalitet och att du som kund är nöjd med vår insats. Kvalitet för oss handlar också om det som finns runtomkring ett byggprojekt, som etik, miljö och god arbetsmiljö.

Mer om oss