Nyproduktion

Att bygga nytt är en dröm för många. GT Bygg hjälper gärna dig att förverkliga den drömmen. Vi hjälper till att bygga nytt hus i Karlskoga och Degerfors med omnejd. Med över 40 år i branschen vet vi vad som krävs och hjälper till från första idé till färdigt resultat. Du kan anlita GT Bygg till både stora och små projekt inom nyproduktion. Nyproduktion är en härlig känsla. Att flytta in i något som är helt nybyggt innebär att det är lättskött under många år utan att något behöver renoveras. En annan fördel är att du får det precis som du vill direkt, ingen anledning till att kompromissa. Bygg ditt eget hem och upptäck hur härligt och bekymmersfritt det är att bo i något som är helt nybyggt av kunniga hantverkare.

Totalentreprenad

Anlita GT Bygg som är en erfaren byggfirma från Degerfors för totalentreprenad. En totalentreprenad innebär det att har huvudansvaret för bygget och ska se till att slutresultatet blir som du har tänkt. Totalentreprenad betyder att du inte själv behöver hitta en entreprenör som bygger, en som drar el och så vidare. Bygg nytt hus bekvämt och smidigt genom att lämna bort huvudansvaret till oss. I totalentreprenad ingår det flera områden vilka vi har lång erfarenhet inom. Nedan går vi igenom några av de delar som ingår när du valt att bygga nytt hus med totalentreprenad.

Projektering/planering

Grundläggande innan arbetet med bygget kommer igång är planeringen. Här går vi igenom dina förväntningar, diskuterar och kommer fram till vad som är praktiskt genomförbart. Byggnadens konstruktion och vad som ska ingå i form av installationer och mycket annat för att kunna ta fram alla bygghandlingar som krävs. Det kan bland annat handla om ritningar och rumsbeskrivningar. Allt planeras och görs klart i teorin innan det är dags att i praktiken påbörja bygget.

Inköp av material

Du behöver inte tänka på att leta material och hur man får allt fraktat till tomten där bygget ska utföras. Vi tar ansvar för hela kedjan och du kan lägga din tid på att drömma om när din nyproduktion kommer att stå redo. Det är bekvämt och enkelt för dig.

Samordning

Vi samordnar allt från första dagen vilket innebär all kontakt med alla leverantörer, eventuella underentreprenörer. Har du en fråga eller vill diskutera något kontaktar du oss, vi är de som håller i alla trådar. Huvudansvaret ligger hos oss på GT Bygg vilket vi tar på största allvar och alltid ser till att leva upp till.

Korta fakta
  • Kreditvärdiga
  • 30 års erfarenhet
  • Utbildad personal
  • Kompetens inom mark och sanering
  • Våtrumsbehörighet

40 års erfarenehet

Företaget startades 1977 och har sedan dess varit involverade i otaliga byggprojekt runtom Degerfors. Vi värnar om kvalitet och att du som kund är nöjd med vår insats. Kvalitet för oss handlar också om det som finns runtomkring ett byggprojekt, som etik, miljö och god arbetsmiljö.

Mer om oss