Husrenovering

Alla byggnader behöver förr eller senare lite extra kärlek i form av renovering. GT bygg hjälper till med renovering i Degerfors och Karlskoga med omnejd. Vi hjälper till att renovera fasad, tak, alla typer av rum och mycket mer. Med lång erfarenhet i branschen och kunniga hantverkare utför vi renoveringar av högsta kvalitet. Vi utför både stora och små projekt, välkommen att kontakta oss redan idag.

Renovering av hus

Skapa ett hem att trivas i genom att renovera till din personliga stil. Låt din idé förvandlas till verklighet genom att anlita vår firma för renovering. Tillsammans går vi igenom dina tankar och hur du vill ha det. Det kan handla om att ta bort eller bygga en vägg, lister som behöver sättas upp och mycket mer. Självklart kan vi även komma med goda råd och tips på vägen. Hemmet är något du spenderar mycket tid i, se därför till att skapa en trivsam miljö.

Skapa ett funktionellt kök

Köket är ett rum där familjen samlas, umgås och spenderar mycket tid. Ett socialt rum där vi lagar mat och äter flera gånger om dagen. Skapa ett kök där alla kan samlas och trivas tillsammans. Vid renovering av kök kan vi hjälpa till att bygga om hela eller delar till dina önskemål. Passa även på att tänka funktionellt och mycket förvaring i skåp. Du kan antingen köpa färdiga stommar som vi monterar eller så bygger vi på plats.

Duktig renoveringshjälp

GT Bygg har stor erfarenhet då det kommer till renovering av hus. En av sakerna många önskar är mer förvaring vid renovering. Vi hjälper till att skapa smarta utrymmen oavsett om det är garderober till kläder eller ett skafferi som du vill kunna gå in i. Att anlita en firma för renovering ska vara enkelt och fritt från bekymmer. När du anlitar GT Bygg kan du känna dig trygg i att vi finns där för dig och vill låta din idé ta form och bli verklighet.

Renovering av tak och fasad

Ge huset en lång livslängd genom att se till att både tak och fasad är i gott skick. Om det läcker in från taket kan det ge omfattande skador på byggnaden. Genom att ta hand om de yttre delarna av en byggnad motverkar du att det uppstår mer omfattande skador. Vi hjälper till att byta fasad och tak efter dina önskemål. Det kan både handla om att reparera den befintliga fasaden samt att byta ut den helt och hållet till en ny.

Fokus på detaljer

Husets yttre är det första man ser och därför vet vi hur viktigt det är med detaljer. Fokus ligger därför på äkta snickarglädje där vi ser till att framhäva din fasad på bästa sätt. Det är ofta de små detaljerna som är helt avgörande för hur slutresultatet uppfattas av dig och omgivningen. Renovering av fasad och tak kan skapa känslan av ett helt nytt hus – fräscht och snyggt på en och samma gång.

Korta fakta
  • Kreditvärdiga
  • 30 års erfarenhet
  • Utbildad personal
  • Kompetens inom mark och sanering
  • Våtrumsbehörighet

40 års erfarenehet

Företaget startades 1977 och har sedan dess varit involverade i otaliga byggprojekt runtom Degerfors. Vi värnar om kvalitet och att du som kund är nöjd med vår insats. Kvalitet för oss handlar också om det som finns runtomkring ett byggprojekt, som etik, miljö och god arbetsmiljö.

Mer om oss