Badrumsrenovering

Behöver du hjälp med badrumsrenovering i Degerfors och Karlskoga med omnejd finns GT Bygg till din hjälp. Vi utför badrumsrenovering som håller högsta kvalitet. Självklart har vi utbildad personal som är behörig att bygga våtrum – allt för att du ska vara trygg med oss och få det där badrummet som du länge ha drömt om. Anlita en hantverkare som hjälper dig till ett nytt badrum oavsett om det är stort eller litet.

Skapa ett vackert badrum

Alla badrum är olika, några har enbart en toalett och handfat och andra har är ett kombinerat badrum och tvättstuga. Utrymmet är ofta den avgörande faktorn till hur mycket som får plats i badrummet och dess utformning. Ett vackert badrum är det som du trivs i. Färger, mönster och allt runt omkring. Du bestämmer hur ditt badrum ska se ut och vi hjälper dig att renovera och bygga det.

Gå igenom badrummet

Vid en renovering av badrum kan det vara lätt att enbart titta på våtrumstapet/Kakel och klinkers och göra valet om det ska finnas badkar eller dusch. Det är viktigt att komma ihåg att i ett badrum finns det mycket rör som leder fram vatten till toalett, handfat och dusch. Är rören i gott skick eller kommer de att behöva bytas ut? Om du ändå gör en omfattande renovering av badrummet rekommenderar vi att detta är något du noga bör gå igenom. Skulle rören vara i dåligt skick men inte bytas ut riskerar du att snart få göra om delar av badrummet igen.

Rätt våtrumsbehörighet

Självklart har vår personal rätt våtrumsbehörighet för att få utföra denna typ av arbete, vilket är ett krav från försäkringsbolag. Det krävs fuktspärrar som är gjord på rätt sätt för att hålla fukten på rätt sida av den tapet eller klinkers som du väljer att sätta in i ditt badrum. Allt detta och mycket mer gör vi alltid vid arbete i badrum.

Lyx eller budget renovering

Att renovera badrum kan lätt dra iväg i kostnad. Det är du som väljer om du ska göra en lyx eller budget renovering. Budget innebär inte på något sätt en lägre kvalitet eller standard, utan att du gör lite medvetna val och väljer kanske inte den absolut dyraste duschen på marknaden. Tänk på att det alltid i efterhand går att byta ut detaljer om du längre fram vill byta ut ett vanligt badkar till ett bubbelbadkar. GT Bygg utför alla typer av renoveringar i badrum och skapar ett perfekt resultat varje gång. Anlita oss och skapa det badrum du har drömt om. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och omvandlar dessa till verklighet

Hitta inspiration

Inspiration till ett badrum kan komma från flera håll. Lägg märke till hur familj och vänners badrum ser ut. Sök och titta på olika alternativ på internet eller i tidningar. Det kan också vara så att du redan vet vad du önskar och därför direkt kan välja både våtrumstapet/kakel,klinkers och de möbler som ska finnas då renoveringen av ditt badrum är klart.

Korta fakta
  • Kreditvärdiga
  • 30 års erfarenhet
  • Utbildad personal
  • Kompetens inom mark och sanering
  • Våtrumsbehörighet

40 års erfarenehet

Företaget startades 1977 och har sedan dess varit involverade i otaliga byggprojekt runtom Degerfors. Vi värnar om kvalitet och att du som kund är nöjd med vår insats. Kvalitet för oss handlar också om det som finns runtomkring ett byggprojekt, som etik, miljö och god arbetsmiljö.

Mer om oss