Om GT Bygg

GT bygg i Degerfors AB är ett företag inom byggbranschen med säte i Degerfors. Företaget grundades 1977 av Göran Ericsson och Thommy Lindqvist, Göran är fortfarande delägare i företaget tillsammans med sonen Rikard Eriksson. Rikard har varit delägare sen 2009 och majoritetsägare sen 2014.

Företaget drivs av Rikard Eriksson idag med ca 15 anställda. I dagens läge driver Rikard det mesta av det administrativa arbetet själv. Arbetsledare på de större projekten samt mot avtalskunder är Jonas Greek. Jonas är boende i Karlskoga med tidigare arbetsledarkunskap från ett flertal större projekt i Örebrotrakten. Björn Eriksson är en arbetsledare gällande servicejobb åt avtalskunder.

Rikard Eriksson är även certifierad Kontroll Ansvarig enligt nya Pbl-lagen vilket medför att företagsledningen ständigt är uppdaterad inom de senaste byggreglerna som kommer ut.

Företagspresentation

Nu utför vi även markarbeten, dränering och grävning!

Genom en investering i en grävmaskin har vi nu även möjlighet att erbjuda markarbeten till er i Karlskoga och Degerfors med omnejd. Vi kan bland annat hjälpa er med grävning, dränering och andra markprojekt.

Mer om markarbeten

Utbildade sanerare

Under hösten av 2015 utbildade vi delar av företaget till asbestssanerare gällande arbeten utomhus, såsom eternittak och fasader som är bekläda med asbestskivor.

Mer om sanering

Korta fakta
  • Kreditvärdiga
  • 30 års erfarenhet
  • Utbildad personal
  • Kompetens inom mark och sanering
  • Våtrumsbehörighet

40 års erfarenehet

Företaget startades 1977 och har sedan dess varit involverade i otaliga byggprojekt runtom Degerfors. Vi värnar om kvalitet och att du som kund är nöjd med vår insats. Kvalitet för oss handlar också om det som finns runtomkring ett byggprojekt, som etik, miljö och god arbetsmiljö.

Mer om oss